IKEA katalog 2013


IKEA katalog 2013 je že nekaj časa dostopen vsem ljubiteljem teh kuhinj. V spodnji povezavi si lahko prenesete aktualni IKEA katalog 2013 No voljo so novi in različni stili modernih, abstraktnih in ličnih kuhinj. Tudi gospodinjski aparati so v novem katalogu. Osnovne kuhinje lahko dobite že od dobrih 1.100 €, ob dodatnih nakupih kuhinjskih elementov in gospodinjskih aparatov glede na novi IKEA katalog 2013 pa se ta znesek lahko hitro povzpne.

Kuhinje IKEA se začnejo že na strani 92 (leta 2012 so se kuhinje začele na strani 112), dodatni cenik posameznih elementov (gospodinjski aparati…) pa boste tudi že našli.

Dolarski IKEA katalog 2012 za angleško govoreče: katalog v angleščini.

Evrski cenik IKEA katalog še za aktualno leto 2012 v italijanskem jeziku: katalog v italijanščini.

Poleg pohištva in gospodinjskih elementov za kuhinje tudi letos novi IKEA katalog 2012 ponuja še dnevne sobe, spalnice, otroške sobe, delovne prostore, materiale iz tekstila in drugo. Sami pravijo, da lahko dobite v Ikei vse, razen mleka, jajc in moke.

Na spletni strani Ikea pa lahko dobite tudi program 3D oblikovalec kuhinje (3D kitchen planner), ki si ga naložite na vaš računalnik in vam bo pomagal pri oblikovanju kuhinje: program za izris kuhinje IKEA.

Vabljeni še na podstran z več kot 10 programi na enem mestu: izris kuhinje.

Vabljeni tudi na zadnje aktualne akcije pri nakupu kuhinje: GorenjePanlesLesnina.

« « Odprta kuhinja         |         Januarja največje zanimanje za nakup kuhinje » »
Tags: , , ,

Leave a Reply